Aktuellt

Aktuellt

Lisa Lindén är anlitad av Gotlandsmusiken för att inom ramen för projektet ”Jämställt storband” genomföra kvalitativa intervjuer inom jazz-och storbandsvärlden. Projektet finansieras av Kulturrådet och fokuserar på att undersöka ojämställt inom branschen.

Lisa Lindén är anlitad som konsult till Länsstyrelsen i Västra Götaland som stöd i arbetet med att uppdatera länets jämställdhetsstrategi.

Lisa Lindén är Doris Films projektledare för Doris Films Spel-app – ”Alex och Alkemistens Hemlighet” som lanseras 2018. Spelet är framtaget av ett team som från början hade sin bas på Skövde Högskola – Dataspelsprogrammet och arbetet har skett i samarbete med Donna som arbetar för jämställdhet i Dataspelsvärlden. www.dorisfilm.se

20 oktober 2017 hade Lisas monolog ”Föregångerskan” – en fantasi inspirerad av den svenska rösträttsrörelsen och Gulli Petrinis liv premiär på Regionteater Blekinge Kronoberg. Regi Karin Enberg. Som Gulli Petrini – Catherine Westling. Föreställningen fortsätter att spela på turné våren och hösten 2018.